Pehmyt_pakkauskone Fillpak TT

Fillpak TT on omiaan linjoille, joissa pakkaaminen tapahtuu useissa eri pisteissä, kuten maahantuojat ja varaosien toimittajat. Asentamalla laite erikseen jokaiseen pakkauspisteeseen vältetään turha ja aikaa vievä materiaalin hakeminen.

Laite voidaan kiinnittää pakkauspöytään tai käyttää lattiatelinettä. Pyörivä varsi mahdollistaa käytön molemmin puolin pakkaustasoa. Pienikokoinen Fillpak TT on nopea (1,4 m/s). Nopeuden mahdollistaa laskostettu paperi. Yhdestä nipusta paperia saadaan 1,5 m2 täytettä. Paperinippu on kevyt ja vaivaton vaihtaa.

FillPak TT muokkaa voimapaperin pehmusteeksi, joka on muodoltaan tehokkain ja edullisin tapa täyttää tyhjä tila pakkauslaatikossa. FillPak TT on nopea ja helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen 100 % kierrätettävä materiaali. FillPak TT on pölytön.

FillPak TT sopii pienen kokonsa ansiosta erinomaisesti tiloihin, joissa on useampi pakkauspiste. Vakiotoimitukseen kuuluu pöytäasennusteline ja jalkapoljin. Lisävarusteina saatavana lattia-asennusteline tai -jalusta, toinen jalkapoljin sekä rullarataan asennettava polvikytkin.

MUUNNIN
Leikkausmenetelmä: Manuaalinen repeämä
Paino: 8,0 kg
Mitat: 43x45x46 cm
HYVÄ TIETÄÄ
Nopea jakelu suurella tilavuudella ja helppo asentaa kaikkiin paikkoihin.

PAPERIVAIHTOEHDOT
50 gr / m2 Kierrätetty Kraft
Pakkauksen pituus: 500 m
Pakkauksen leveys: 38 cm
Pakkauksen paino: 9,5 kg
70 gr / m2 Greenline
Pakkauksen pituus: 360 m
Pakkauksen leveys: 38 cm
Pakkauksen paino: 9,6 kg

6 kpl saatavilla

Tuotetiedot

Tuotenumero
1431
Tyyppi
Fillpak TT FPT 22
Sarjanumero
51253447
Vuosimalli
2010
Paino
50 kg
Valmistaja
Ranpak Corp
Alkuperämaa
USA
Sijainti
Finland
Sähkö
230 v.

Kysy lisätietoa tuotteesta →