Polyuretani vaahdotuslinja Afros Cannon A System 100 STD

Myytäväna käytetty Afros / Cannon A System STD vaahdotuskone
sekä pienyrityksen koko konekanta esim. eristettyjen putkien valmistamiseen, jne.
Viimeksi valmistettu kaukolämpöputkia.
Valmistaja: Afros S.P.A. ( Italia )
Tyyppi: Cannon A System STD
Vuosimalli: 2000
Sarjanumero: 291160
Ohjaus käyttöpaneeli
Sähkö: 400 V. 50 Hz, 48 kW
Max ulostulo: 90 kg / tunti
Tankkien kapasiteetti: 330 litraa
Ilma: 6 bar
Cannon A-System, korkeapainepumppujärjestelmä, joka on tarkoitettu eihiovien ja ei-syövyttävien aineiden käsittelyyn, on sopusoinnussa ”Cannon Global Quality” -strategian kanssa, jonka Cannon on laatinut taatakseen asiakkaan erityisten tarpeiden täyttämiseen tarvittavan erittäin korkean tuotelaatunormin ja organisaatiotason. A-System perustuu sellaiseen tutkimustyöhön, teknologiaan ja tuotantonormeihin, että Cannon tietää varmasti voivansa saavuttaa maailmanlaajuisen laatutavoitteensa ja että asiakas voi luottaa siihen että hän on ostanut vaahdotuskoneen joka on luokkansa ykkönen sekä suorituskyvyn, joustavuuden että luotettavuuden puolesta.
Pumpun syöttölinjassa on itsepuhdistuvat suodattimet, jotka on liitetty letkujen välityksellä syöttöputkeen.
Pumppu- ja suodatinryhmä voi liukua alustalla, mikä täten mahdollistaa pumpun tasotiivisteiden huollon.
Annostelupumppu on aksiaalimäntäsäätötilavuuspumppu. Se on osa mekaanista ryhmää, jossa on moottori molemmista päistä ulkonevine akseleineen.
Toinen puoli moottoria käyttää polyolipumppua (keltaiset liitännät) ja toinen puoli isosyaniittipumppua (punaiset liitännät).
Pumpun aksiaalisen tiiveyden takaa erityinen moottorin ja pumppujen tuennasta ja linjauksesta vastaava mekaaninen ryhmä, jossa on kaksi tiivistettä ja niiden välissä jotakin sulkunestettä (Mesamollia tai vaaseliiniöljyä).
Kumpikin komponenttipumppu painaa asianmukaisen nesteen korkeapaineletkuun. Neste virtaa hammasratastyyppisen virtausmittarin läpi ja saapuu sitten jäykän putkiston kautta joko vaahdotusjärjestelmään (sekoituspäähän) tai palaa matalapaineisena paluupiirin putkeen. Avaa kiertoa varten kaksoissulkunestetiivisteillä varustettu jakoventtiili. Vaahdotusjärjestelmään menevään syöttöputkeen voidaan asentaa korkeapainesuodatin.
Säilöryhmä muodostuu sähköhitsatuista teräsputkista tehdystä alustasta, jolla on kaksi vierekkäin sijoitettua säiliötä (POLYOLI ja ISOSYANAATTI). Keltainen on polyolisäiliön tunnusväri ja punainen vastaavasti isosyanaattisäiliön.
Sekoituspää muodostuu HT-teräksisestä rungosta, jossa on kaksi sylinterikammiota: sekoituskammio, johon kaksi suutinta ruiskuttaa aineosat eli komponentit (polyolin ja isosyanaatin) suurella nopeudella niin, että ne törmäävät ja sekoittuvat toisiinsa täydellisesti, ja ulosvirtauskammio, jonka kautta reaktiovaihepolyuretaani virtaa muottiin. Jokaisen annoksen jälkeen molemmat kammiot puhdistetaan sulkemalla sekoitus- (eli annostus- tai pikku) männät, jotka kaapivat reagoineen aineen pois.
Sekoitusmännälle on ominaista urat, jotka mahdollistavat raaka-aineen kierron jopa männän ollessa suljettuna. Pikku männät toimivat hydraulisesti ohjattujen mäntien avulla.
Sekoituspäällä voi olla kaksi laitekokoonpanoa:
 annostusmalli (annostusmännät ovat auki ja vaahto valetaan)  kiertomalli (männät kiinni).
Kumpikin kahdesta komponentista virtaa suuttimensa läpi korkealla paineella ja palaa asianomaiseen säiliöön. Raaka-ainetta ei voi vuotaa yhtään ulos suljetuista annostusmännistä, koska ne ja sekoituspään runko muodostavat täydellisen tiiviin pinnan. Lisäksi tiiveyttä parantaa reagoinut aine. Matalapaineisen kierron aikana aineet pysyvät reagoimattomina sekoituspäässä ja asianomaisessa putkistossa.
Tuote
572
Päivitetty
31.01.2017

Lähetä kysely

Afros Cannon A System 100 STD Afros Cannon A System 100 STD Afros Cannon A System 100 STD Afros Cannon A System 100 STD Afros Cannon A System 100 STD Afros Cannon A System 100 STD

« Edellinen sivu